MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gdy ciasto się schłodzi weź większą, jasną część, rozwałkuj...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pyszny pleśniak z powidłami śliwkowymi i bezą. Tradycyjne ciasto na rodzinne spotkania i imprezy. Przepis, który zawsze się udaje

Ciasto pleśniak. Krok 4

Gdy ciasto się schłodzi weź większą, jasną część, rozwałkuj i wylep nią dno blaszki wyłożonej papierem do pieczenia.

Zobacz również

Parkuj tylko w miejscu dozwolonym - akcja policjantów w Mielnie

NOWE
Parkuj tylko w miejscu dozwolonym - akcja policjantów w Mielnie

Doświadczony obrońca kończy karierę reprezentacyjną po odpadnięciu z Euro 2024

Doświadczony obrońca kończy karierę reprezentacyjną po odpadnięciu z Euro 2024

Polecamy

Cała prawda o depilacji laserowej. „Nie tego się spodziewałam”

SYGNAŁ CZYTELNIKA
Cała prawda o depilacji laserowej. „Nie tego się spodziewałam”

Do zalewy dodaję sprawdzone dodatki. Marynowane patisony smakują wybornie

Do zalewy dodaję sprawdzone dodatki. Marynowane patisony smakują wybornie

Pyszne placki z brzoskwiniami na deser lub śniadanie. Pulchne, mięciutkie i słodkie

HIT DNIA
Pyszne placki z brzoskwiniami na deser lub śniadanie. Pulchne, mięciutkie i słodkie