MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Spożywanie margaryny w kostce zwiększa ryzyko choroby...
fot. pixabay.com

Te pokarmy są najgorsze dla naszego organizmu! Tych produktów lepiej unikać w diecie

MARGARYNA

Spożywanie margaryny w kostce zwiększa ryzyko choroby niedokrwiennej serca, ponieważ zawiera tłuszcze trans. Według badań im bardziej zwarta margaryna, tym więcej tłuszczów trans. Masło jest często lepszym wyborem.

Zobacz również

Tygodniowy przegląd prasy w Orzeszu, (12.05-18.05.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Orzeszu, (12.05-18.05.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Lubaniu, (12.05-18.05.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Lubaniu, (12.05-18.05.2024)

Polecamy

Dziś dużo łatwiej o wysoki mandat. Akcja policji w całej Polsce

Dziś dużo łatwiej o wysoki mandat. Akcja policji w całej Polsce

Od owoców puchną ci usta? Sprawdź, czy to nie jest ten specyficzny rodzaj alergii

Od owoców puchną ci usta? Sprawdź, czy to nie jest ten specyficzny rodzaj alergii

Zamek Księcia Henryka to perła Karkonoszy. Odwiedź go, zanim pojawią się tłumy

Zamek Księcia Henryka to perła Karkonoszy. Odwiedź go, zanim pojawią się tłumy