4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jajka przepiórcze zalałam wodą i gotowałam przez pięć minut....
fot. Karolina Głogowska

Wyśmienita sałatka z rzodkiewką i jajkami przepiórczymi. Chrupiąca, lekka i przepyszna. Efektowna przystawka na Wielkanoc

Sałatka z rzodkiewką i jajkami przepiórczymi. Krok 2

Jajka przepiórcze zalałam wodą i gotowałam przez pięć minut. Następnie odstawiłam do ostygnięcia.

Zobacz również

Za nami drugi etap rewitalizacji Szlaku Hutniczego

Za nami drugi etap rewitalizacji Szlaku Hutniczego

Drutex w Rzymie pokazał swoje Iglo. I wzbudził sensację

Drutex w Rzymie pokazał swoje Iglo. I wzbudził sensację

Polecamy

Od owoców puchną ci usta? Sprawdź, czy to nie jest ten specyficzny rodzaj alergii

Od owoców puchną ci usta? Sprawdź, czy to nie jest ten specyficzny rodzaj alergii

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz